PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : farklı sim bulundu itunesa baglayın



omermeryan
25-10-2010, 17:41
slm.

almanyadan getirdigim iphone 3gs cihaz var. pasaporta islettim.
4.0.2 ve baseband 5.13.04.
att kartla aktivasyon yaptırdım.
jailbreak ve ultrasnow unlock islemi de yaptım.

cihaza sim kart taktıgımda sebeke geliryor turkcell yazıyor aranabiliyorum. ancak itunes simgesi uzerinde farklı sim bulundu. lütfen itunea baglayın yazıyor. itunesa bagladıgımda da sim yanlıs diyor.



CÖZÜM:
Ekteki Dosyayı indirin aşağıdaki yazıları okuyun

yukarıdaki dosyayı indirip
/private/var/root/Library/ nin içindeki lockdown klasörünü siliyoruz sonra ekteki dosyayı açıp içerisindeki Lockdown klasörünü /private/var/root/Library/ ye kopyalıyoruz klasörün ve içerisindekilerin izinlerini 755 olarak ayarladıktan sonra restart ediyoruz

yukarıdaki islemi uyguladım sorun kalmadı. bilginize..

saygılar

Egeliboss
27-10-2010, 00:52
slm.

almanyadan getirdigim iphone 3gs cihaz var. pasaporta islettim.
4.0.2 ve baseband 5.13.04.
att kartla aktivasyon yaptırdım.
jailbreak ve ultrasnow unlock islemi de yaptım.

cihaza sim kart taktıgımda sebeke geliryor turkcell yazıyor aranabiliyorum. ancak itunes simgesi uzerinde farklı sim bulundu. lütfen itunea baglayın yazıyor. itunesa bagladıgımda da sim yanlıs diyor.

çözümü bilenler lütfen yardım etsin.

saygılar...

verecegim Cydia Source ekleyin bunu ttp://cydia.pushfix.info sourceden (hacktiavition patch lock ) isimli programı telefonunuza indirin..ve sonucu buraya yazin..

omermeryan
27-10-2010, 09:10
kardes slm

sourcedaki eklenti 4.0.1 e kadar olan basebandlar icin 4.0.2 oldugu icin icin yuklemeye izin vermiyor. sorunu cozdum aslında ben farklı bir yöntemle o da ;

iPhoneYardim.net (http://www.iphoneyardim.net/attachments/onemli_basliklar/2525d1281104268-iphone_universal_simlerle_akti vasyon_sorunu_cozumu-lockdown_mrtshn_iphoneyardim_n et_zip)

yukarıdaki dosyayı indirip
/private/var/root/Library/ nin içindeki lockdown klasörünü siliyoruz sonra ekteki dosyayı açıp içerisindeki Lockdown klasörünü /private/var/root/Library/ ye kopyalıyoruz klasörün ve içerisindekilerin izinlerini 755 olarak ayarladıktan sonra restart ediyoruz

yukarıdaki islemi uyguladım sorun kalmadı. bilginize..

saygılar

Egeliboss
27-10-2010, 23:16
ömerim sagolasin kardesim konunu yukarida sabitledim sonucda disaridan getirtilen IPhonlerde karsilasilacak bir problem..IPhoneler konusunda Forumumuz icin paylasimlarda bulunmani bekliyorum senden..